Hjemmesider

I kernen af det hele, har vi din hjemmeside

Desværre kan mange af dine markedsføringstiltag være spild af kræfter, hvis ikke din hjemmeside er i stand til, at konvertere de besøgende til kunder.
Hjemmesidens hastighed, navigation, produktbilleder- og beskrivelser, betalingsmuligheder og mange, mange andre faktorer, har indvirkning på, hvor mange af dine besøgende, der bliver til betalende kunder.

Det er derfor enormt vigtigt, at du har fundamentet på plads, inden du bruger for mange ressourcer på markedsføring og at skabe trafik til din side. Det kan være meget små ting, som kan have en kæmpe betydning for din konverteringsrate.
Det er altid en god idé, at få et sæt uvildige øjne på din hjemmeside, da man oftest kan stirre sig blind på sit eget arbejde – eller sin hjemmeside, som har fungeret i mange år, men som ikke længere skaber den samme mængde salg.

WordPress

43% af alle hjemmesider er bygget i WordPress. Vi bruger primært WordPress til at bygge hjemmesider, som ikke skal bruge en betalingsside. Eksempelvis hvis du beder dine kunder om at udfylde en kontaktformular, fremfor at betale direkte på din side – som det er tilfældet med personlige trænere eller andre serviceydelser. 

Shopify

31% af alle webshops er bygget i Shopify. Foruden at være én af verdens allermest populære steder at bygge webshops, er vores erfaringer også, at Shopify er en af de steder, hvor man som webshop-ejer får de mest brugervenlige indsigter i sine analytics, så man kan optimere sin hjemmeside ud fra dem.

Hvad kan vi tilbyde?

Ny hjemmeside

Har du fundet dit kald i det selvstændige, og ønsker en hjemmeside?

I Emprove har vi erfaring med at bygge hjemmesider op fra bunden.
Hele idéen og passionen til at bygge vores egen hjemmeside, startede med vores hobby-projekt, Skakbutikken.dk, som i dag har bygget sig op til at blive en større forretning, indenfor både salg til private og erhverv.

Læs mere om Skakbutikken.dk her

Optimering af hjemmeside

Står du allerede med en hjemmeside, men er ikke sikker på, at du får det optimale ud af den?

I forbindelse med vores daglige arbejde, indenfor digital markedsføring, har vi gjort os mange erfaringer indenfor, hvad det kræver at skabe konverteringer på sin webshop. I flere omgange har vi allerede hjulpet kunder med deres hjemmeside og bidraget til et øget salg – uden at skulle bruge flere penge på markedsføring.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG MED DIN HJEMMESIDE?

GRATIS SAMTALE

For at undersøge potentialet for et eventuelt samarbejde, starter vi altid ud med en indledende dialog – fuldkommen uforpligtende.

Du kan booke din samtale her 🙂