Hvem står bag emprove

Opstarten

Emprove blev stiftet i 2021 og er ejet og drevet af Joachim Pehrson & Mads Hansen.

Vi sagde begge vores fuldtidsjobs op for, at forfølge vores fælles drøm, om at stifte Emprove, og hjælpe virksomheder med deres digitale tilstedeværelse. Både gennem annoncering, hjemmeside optimering, og en generel viden omkring drift af virksomhed.

Vi har begge tidligere arbejdet i stillinger med ansvar i store, internationale virksomheder – både indenfor detail, møbel – og medicinalbranchen. Gennem vores erhvervserfaring har vi, blandt andet, stiftet bekendtskab med kundeservice, logistik og projektledelse på både et operationelt og strategisk niveau. Det gør det muligt for os, at tilbyde en strategisk, velovervejet brug af digital markedsføring, som giver mening for lige netop din virksomhed. Det har vi set de bedste resultater med – hvad end det har været for kunder i Danmark eller i udlandet.

Joachim Pehrson

Hvad kan du forvente?

Vi er to unge mænd, som har satset alt på vores virksomhed – og det har betalt sig. Vi lever udelukkende af, at drive vores forretning, da vi ikke har nogle jobs ved siden af. Det betyder at vi er enormt afhængige af at præstere bedst muligt, for hver eneste af vores kunder. Derfor vil du også opleve proaktivitet og interesse for din virksomhed, langt udover det sædvanlige.

For at kunne tilbyde vores services, har vi måtte dygtiggøre os indenfor vores felt, og fortsætter stadig med at videreuddanne os, så vi altid kan overføre de nyeste og vigtigste trends, til vores kunders annonce-strategier og konti.

Fælles passion ledte til nyt projekt - Skakbutikken.dk

Som prikken over i’et, driver vi også vores egen webshop, Skakbutikken.dk, ved siden af vores markedsføring. Webshoppen startede vi i maj 2022 for at opnå en større forståelse for det, at drive en webshop – noget som også hjælper os rigtig meget i vores daglige samarbejde med andre webshopejere.

GRATIS SAMTALE

For at undersøge potentialet for et eventuelt samarbejde, starter vi altid ud med en indledende dialog – fuldkommen uforpligtende.

Du kan booke din samtale her 🙂