Hvorfor vælge os som partnere?

Vi forstår hvor svært det kan være, at finde et bureau til din virksomhed. Netop derfor er det altafgørende at du finder nogle partnere, som du mener kan tage din virksomhed, til det næste niveau – men mest af alt, føler dig tryg og sikker hos.
I Emprove har vi hverken nogen skjulte gebyrer, ekstra regninger, bindinger eller anden form for ubehagelige overraskelser. Emprove er ejet og drevet af Mads og Joachim, som både bliver dine kontaktpersoner og dem som udføre arbejdet.
Simpelthen, what you see, is what you get 

Ingen binding

Hos Emprove tror vi på langsigtede og glade samarbejder, netop derfor er alle vores samarbejdsaftaler uden binding – for er vores samarbejdspartnere glade, er der ingen grund til at binde dem for en periode.
Det vil sige at du nemt og simpelt kan opsige dit samarbejde med os, hvis ikke du er 100% tilfreds. 

Daglig kommunikation

Vi har en meget tæt dialog, med alle vores samarbejder, det kan både være relateret til marketing eller privat. 
Yderligere mødes vi hver uge med vores kunder, for at gennemgå forrige uges performance, samt hvad vi gør, for at markedsføringen performer endnu bedre, den efterfølgende uge.

Vi har selv en webshop

Som en del af vores arbejde med digital markedsføring, ejer og driver vi også til daglig, en webshop ved siden af. Dette er netop for at forstå mere omkring, hvad vores samarbejdspartnere sidder med – og selvfølgelig også fordi det er hammerskægt.
Du kan læse mere om vores projekt her.

Vores baggrund

Foruden at have arbejdet med marketing siden 2021, deler vi også en baggrund hvor vi i vores tidligere jobs har arbejdet med bl.a. salg, projektledelse, logistik, procesoptimering og kundeservice – områder som vi mener er essentielle, for at kunne forstå hvad der ligger bag en god forretning.

GRATIS SAMTALE

For at undersøge potentialet for et eventuelt samarbejde, starter vi altid ud med en indledende dialog – fuldkommen uforpligtende.

Du kan booke din samtale her 🙂