Skakbutikken.dk

Fælles passion ledte til Skakbutikken.dk

Skakbutikken.dk blevet lanceret maj 2022 og solgt igen efter bare 2 år.

Ved siden af Emprove har vi også stiftet, drevet og solgt webshoppen Skakbutikken.dk, som var en webshop der forhandlede alt indenfor skak til både private og erhverv.

Men hvorfor åbnede vi en webshop?

Idéen om at åbne en webshop startede ved, at vi oplevede et mønster hos webshopejere, som ofte fortalte, at de tidligere har oplevet ekstern markedsføringshjælp, som udelukkende har haft fokus på salg, salg, salg – uden nogen form for indsigt eller forståelse for, at der også er en bagvedliggende drift og set-up, som skal kunne følge med.

Den fælde ville vi, for alt i verden, ikke falde i.

Vi ønskede at kunne tilbyde kompetent all-round hjælp til virksomheder, og ikke alene forstå, men også have opleve samme daglige opgaver og udfordringer, som de gør. Én ting er at få noget fortalt – en anden ting er, at opleve det selv.

Vi satte derfor i gang med alt der hører en webshop til.
Opsætning af lagerplads- og system, opsætning af hjemmeside, oprettelse af kundeservice telefon- og mail, oprettelse af fragtaftaler, kontrakter med leverandører, bestilling af emballage, udarbejdelse af betingelser, budgetter, opsætning af markedsføring og hvad der ellers skal på plads, inden man kan begynde at sælge. Ja, du kender sikkert processen, hvis du læser dette indlæg lige nu.

Vi åbnede webshoppen af to årsager

Vi har begge en forkærlighed for skak, og fandt hurtigt ud af, at der var et marked med masser af ligesindede, som manglede et sted at handle.

Vi ønskede at opnå en større forståelse for den daglige drift hos vores webshop-kunder, så vi kunne gøre os selv til bedre samarbejdspartnere.

2 års arbejde med Skakbutikken.dk

Hvad der startede som lidt af et hobbyprojekt for at lære, udviklede sig hurtigt til noget større, som vi var meget stolte af. Det krævede naturligvis både ekstra tid og energi ved siden af vores primære beskæftigelse og prioritet, som er digital markedsføring – men vi vidste også, at det var tiden værd, da det konstant gav os en finger på pulsen, i forhold til hvad der er vigtigt for de webshopejere, vi arbejder sammen med.

Den viden kunne vi – og stadig i dag – drage nytte af i vores samarbejder, og gør at vi kan være meget mere end “bare” marketing partnere.

Hvordan bidrog Skakbutikken.dk til Emprove?

Det er nu muligt for os i højere grad, at være all-round sparringspartnere for vores kunder – hvad end det omhandler optimering af konverteringsrate, opsætning af leveringsmetoder, indhold på hjemmesiden, input til sortiment eller meget andet.

Det er vores hands-on forståelse for dét, at drive en webshop og tage den helt fra opstarten til exit, med alt der hører til, som vi mener, er med til at adskille os fra lignende services du måske tidligere er stødt på.

GRATIS SAMTALE

For at undersøge potentialet for et eventuelt samarbejde, starter vi altid ud med en indledende dialog – fuldkommen uforpligtende.

Du kan booke din samtale her 🙂