Hjemmeside - pakker

VORES PAKKER

Er det blevet tid til at få lavet lige den hjemmeside, som du går og drømmer om? Eller måske du ønsker at opdatere den du allerede har?

Hos Emprove Media får du en hjemmeside, som er tilpasset dit behov, om det er en basis hjemmeside eller en mere professionel side, med flere funktioner.

Basis hjemmeside

FRA 4.295 DKK

En simpel løsning, hvor du får en hjemmeside som kun har de mest basale behov. Du vil have en menu som gør det nemt at navigere rundt.
Et udvidet visitkort, med lidt flere funktionaliteter.

Professionel hjemmeside

FRA 9.595 DKK

Modsat en basis hjemmeside, har du her mulighed for at lave endnu flere undersider og sammensætte en hjemmeside, med flere funktioner som gør det muligt for dig, at uddybe dine ydelser.

Webshop

FRA 11.995 DKK

En webshop er hvis du ønsker at sælge noget via. din hjemmeside, som behøver en betalingsintegration. 
Ligesom med en professionel hjemmesider, har du her også mulighed for at lave flere undersider, mv.

POPULÆRE TILKØB

Du har også mulighed for at tilkøbe ekstra ydelser, i forhold til de behov du har. Herunder har vi samlet de funktioner vi har oplevet flest tilkøber. Kan du ikke finde lige den funktion du søger, så skriv eller ring endelig til os, så er det helt sikkert noget vi kan finde ud af.

500 DKK

Vi forbinder din Facebook/Instagram til din hjemmeside, som gør, at dine opslag dynamisk opdateres med din profil

Fra 500 DKK

Er en standard udfyldningsformular ikke nok til dit behov, kan vi lave en bookingside som er dedikeret til dit behov, med flere funktioner og muligheder.

2.200 DKK

Har du en hjemmeside hvor du samler data, er det lovpligtigt at have et godkendt GDPR banner som giver dine besøgende mulighed for at vælge eller fravælge om hvorvidt du må gemme deres data.

800 DKK

Følg med i hvordan din hjemmeside performer og dine besøgendes adfærd med Google Analytics. Et must-have i værktøjskassen hvis du ønsker at få det maksimale ud af din hjemmesides performance.

800 DKK

Gør det nemmere for dine kunder at finde dig på Google med en My Business. En Google My Business er en profil der laves gennem Google, og som giver dig mulighed for at kommunikere din forretning kort og godt.

800 DKK

Forbind din hjemmeside til dine annoncer på Meta ved at få oprettet et Meta Pixel, som forbinder data fra din side til din Meta Business Manager for at få endnu bedre resultater på din annoncering.

Fra 1200 DKK

Hvis du er interesseret i at samle på abonnenter til dit nyhedsbrev, har du også mulighed for at få en udfyldningsformular, hvor dine besøgende kan skrive dig op.

Skal vi også stå for din email-marketing?
Læs mere her

Fra 800 DKK

I forbindelse med at der skal udarbejdes en hjemmeside, vil der indledende lægges en plan for tekstforfatningen på hjemmesiden. Denne opgave er også noget vi kan stå for, hvor vi laver teksten som du godkender.

Fra 1.200 DKK

Har du helt specifikke ønsker til layout og animationer er det også en mulighed. Her vil vi bygge de animationer som du ønsker op fra bunden, så de er tilpasset dine helt nøjagtige ønsker.

Ofte Stillede Spørgsmål

Tidshorisonten afhænger meget af, hvor omfattende den side vi skal lave er. Typisk vil vi allerede efter et par uger have de første eksempler klar.

Herunder kan du se tidsestimater som er hentet ind, fra den tid det tidligere har taget os.
Basis hjemmeside: 2-4 uger
Professionel hjemmeside: 4-8 uger
Webshop: 4-8 uger

Du kan sagtens redigere siden selv, når vi har leveret den til dig. Vi giver også meget gerne en gennemgang af de mest gængse funktioner, så du nemt selv kan oprette et indlæg eller side.

Betalingen er delt op i to dele.
Den første del betaler du før vi går igang med at bygge din hjemmeside og er halvdelen af estimatet vi skønner hele hjemmesiden kommer til at koste.
Den anden del betaler du når hele hjemmesiden er færdig.

Eksempel:
Pris estimat på hele hjemmesiden: 6.000 DKK
Første del (før vi går igang): 3.000 DKK
Anden del (når hjemmesiden er færdig): 3.000 DKK

OBS: Pris estimatet er kun et skøn og kan variere, men vi holder dig løbende opdateret såfremt budgettet skulle stige.

Vi bruger to forskellige CMS til at bygge hjemmesider, afhængig af behovet.
WordPress og Shopify

Vi plejer at anbefale vores kunder at købe et domæne gennem simply.com, da deres ydelser er utrolig fornuftige og det er et system vi kender, men alle andre steder kan være lige så godt.

Få et uforpligtende tilbud

GRATIS SAMTALE

For at undersøge potentialet for et eventuelt samarbejde, starter vi altid ud med en indledende dialog – fuldkommen uforpligtende.

Du kan booke din samtale her 🙂